Ποιοί είμαστε

Η Ταυτότητα

Πολλά ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας για την Εταιρεία και τις Υπηρεσίες μας. Στις ακόλουθες σελίδες θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε την ταυτότητα μας, τη φιλοσοφία μας και τις δυνατότητες μας.

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ARCOS, είναι μια Ιατρική Εταιρεία η οποία στη σημερινή της μορφή ιδρύθηκε το 2004. Αντικείμενο της είναι η προώθηση ιατρικών υπηρεσιών και ιατρικού management στο χώρο της Ιατρικής Αποκατάστασης. Διευθύνει ένα Ινστιτούτο Ιατρικής Αποκατάστασης με πλήρη εξοπλισμό, για αντιμετώπιση εξωτερικών ασθενών, που πάσχουν από μυοσκελετικές διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές, ρευματολογικές παθήσεις, παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και αθλητικές κακώσεις.

Οι Ειδικοί

Επικεφαλείς της εταιρείας είναι εξειδικευμένοι Ιατροί Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης – (Φυσίατροι), οι περισσότεροι από τους οποίους είναι εν ενεργεία και απόστρατοι Στρατιωτικοί Ιατροί, ενεργά μέλη της Παγκόσμιας, Ευρωπαϊκής και Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης: ISPRM, FEBPRM, HSPRM.

Το προσωπικό

Το εξειδικευμένο προσωπικό (φυσικοθεραπευτές, γυμναστές, διαιτολόγοι κ.α) συνθέτουν μία ΟΜΑΔΑ για να θεραπεύουν και να υπηρετούν το σύνολο των αναγκών – συναισθηματικών και φυσικών – του ασθενούς και της οικογενείας του (team management).

Το Ινστιτούτο

Η “ARCOS Ιατρική Αποκατάσταση”, όντας ένα από τα κορυφαία Ινστιτούτα Ιατρικής Αποκατάστασης στην Ελλάδα, στοχεύει σε παροχή αναβαθμισμένης ιατρικής επιστήμης ανακαλύπτοντας νέες τεχνικές και θεραπείες, οι οποίες είναι αποδεδειγμένα έγκριτες και επιστημονικά αποδεκτές διεθνώς, ώστε οι ασθενείς μας να απολαμβάνουν σαν πλεονέκτημα την πρωτοποριακή αυτή ιατρική φροντίδα.

Προτεραιότητες

Εκτός των άλλων, η Εταιρεία προωθεί τη γνώση της και την εμπειρία της ως Εξειδικευμένη σε Στρατηγική Ιατρική ή opinion leader, σε συνεργάτες που αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες στην Αποκατάσταση στην Ελλάδα, Ν.Α. Ευρώπη και Ασία.

Φιλοσοφία

Η αγάπη για τον άνθρωπο και η έμπνευση, συνεργάσθηκαν για να δημιουργήσουν τη φιλοσοφία της Εταιρείας η οποία στηρίζεται στα κάτωθι:

  • Άριστη εξειδικευμένη γνώση.
  • Υψηλό επίπεδο παρεχομένων Υπηρεσιών.
  • Ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας των παρεχομένων Υπηρεσιών.
  • Πρωτοπορία.

Ινστιτούτο Ιατρικής Αποκατάστασης Arcos

Το Ινστιτούτο Ιατρικής Αποκατάστασης διαθέτει πλήρη εξοπλισμό, για αντιμετώπιση εξωτερικών ασθενών, που πάσχουν από μυοσκελετικές διαταραχές, νευρολογικές διαταραχές, ρευματολογικές παθήσεις, παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος και αθλητικές κακώσεις.

Το Ιατρείο μας διατηρεί συμβάσεις σχεδόν με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία – ιδιωτικές ασφάλειες.

error: Content is protected !!

SOS

Κορωνοιός / COVID 19
Δουλεύουμε για να είστε ασφαλείς

✓ πίστη εφαρμογή των μέτρων προστασίας/ συνεχής ενημέρωση
✓ πλήρης απολύμανση καθημερινά
✓ προστασία του προσωπικού από διασπορά
✓ προστασία των ασθενών
✓ επικοινωνία με ασθενείς ακόμη και από μακριά με εικόνα και ήχο
✓ προστασία προσωπικών δεδομένων
✓ ποιότητα υπηρεσιών με προφυλάξεις